Πυρά Πολάκη κατά Αναγνωστοπούλου - Τι απαντά η ίδια στο CNN Greece για το «τηλεφώνημα» Κασσελάκη
Σφοδρή επίθεση κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης μετά τη δήλωσή της πως δεν μπορεί να αναλάβει θέση συντονιστή στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής και πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το κόμμα.
Ο κ. Πολάκης έγραψε πως το 2022, η κ. Αναγνωστοπούλου και ο σύζυγός της, έλαβαν αντιική θεραπεία που δικαιούνταν, αλλά δεν τους είχε χορηγηθεί, όταν εκείνος έκανε δημόσια επίθεση στην τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας, Θάνο Πλεύρη και Μίνα Γκάγκα.
Η εν λόγω τοποθέτηση, με τον κ. Πολάκη να λέει ούτε λίγο, ούτε πολύ πως «έσωσε» την κ. Αναγνωστοπούλου και τώρα εκείνη του επιτίθεται, δεν έχει περάσει απαρατήρητη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρουν πάντως, πως δεν ισχύουν οι πληροφορίες πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Σία Αναγνωστοπούλου για να της ζητήσει συγγνώμη για λογαριασμό του κ. Πολάκη.
«Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω» σχολίασε η κ. Αναγνωστοπούλου στο ερώτημα εάν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Κασσελάκη.
SPONSORED
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες, εκβιασμούς και εμπρησμούς – Έξι συλλήψεις
12:06
GAIA-X Accelerator: 160+ ελληνικές επιχειρήσεις χτίζουν το ψηφιακό οικοσύστημα του αύριο
12:02
«Αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για μαγεία»: Τι ξέρουμε για τον Έμπολα - 91 θάνατοι στο Κονγκό
12:00
Η Ryanair προετοιμάζεται για το σενάριο «Αρμαγεδδών» - Ποιοι δεν θα επιβιώσουν από την κρίση
11:51