ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης από Βουλή: Οι ευθύνες για την επίλυση προβλημάτων έχουν και κόμμα και χρώμα

Ανδρουλάκης από Βουλή: Οι ευθύνες για την επίλυση προβλημάτων έχουν και κόμμα και χρώμα
Eurokinissi

«Οι ευθύνες για την επίλυση προβλημάτων έχουν και κόμμα και χρώμα», απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για το σχέδιο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και του Έβρου.

«Δεν είστε φρέσκος πρωθυπουργός. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα όχι με ευχολόγια και αναλύσεις», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε:

«Η κυβέρνηση στο θέμα της κλιματικής κρίσης επέλεξε την απαξίωση. Αυτά τα θέματα επιβάλουν συνεννόηση και εθνικές λύσεις. Δεν κάνετε μεταρρυθμίσεις αρκείστε σε διαρρυθμίσεις και αλλαγές βιτρίνας».

«Όταν δεν έχετε εντοπίσει τους κινδύνους πώς θα εκπονήσετε συνολικό σχέδιο θωράκισης και αναβάθμισης των υποδομών που κινδυνεύουν; Είμαστε η μοναδική χώρα της ΕΕ που δεν έχει επικαιροποιήσει του αντιπλημμυρικούς χάρτες όπως όφειλε», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της Βουλής.

«Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε, αλλά με διάθεση συναίνεσης και όχι διάθεση αλαζονείας και περιφρόνησης για ό,τι πει κάθε φορά η αντιπολίτευση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ