ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης στο TikTok: Ο πρωθυπουργός μοιράζει φραγκοδίφραγκα στη νεολαία

Κασσελάκης στο TikTok: Ο πρωθυπουργός μοιράζει φραγκοδίφραγκα στη νεολαία
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Βίντεο- απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Youth Pass ανάρτησε στο TikTok, το πρωί της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει "εγώ θα κάτσω με τη νεολαία" και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί να προσφέρει προοπτική, εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως αρχές Δεκεμβρίου υπάρχουν ακόμα κενά καθηγητών στα σχολεία και «περισσεύει μήνας στο τέλος του μισθού».

Ο ίδιος κατηγορεί τον πρωθυπουργό για το ότι η χώρα μας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό νέων άνεργων στην Ευρώπη, το ακριβότερο σούπερ μάρκετ και την ακριβότερη ενέργεια, την ίδια ώρα που οι νέοι μένουν στο πατρικό τους μέχρι τα σαράντα γιατί ο μισθός τους δεν φτάνει και τα ενοίκια είναι φωτιά.

Ο κ. Κασσελάκης, εξάλλου, παραχωρεί στις 19.00 - την ίδια ώρα, δηλαδή, με την εκδήλωση παρουσίασης της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 11- συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ