Η Αθήνα ξενύχτησε με το μυαλό στην Άγκυρα
Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας στην Ελλάδα μετά την εκδήλωση απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία χθες το βράδυ.
Μόλις έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για τα άρματα μάχης που έβγαιναν στους δρόμους της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης , ο διοικητής της ΕΥΠ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και αμέσως μετά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Ακολούθησαν δύο συσκέψεις μια στο υπουργείο Άμυνας και μια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως υπήρξε επικοινωνία σε επίπεδο διπλωματικών συμβούλων και ότι σήμερα Τσίπρας και Ερντογάν θα έχουν τηλεφωνική συνομιλία.
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για το εσωτερικό Erasmus
22:20
«Μπλόκο» στην πρόσβαση στα social media εφήβων κάτω των 16 ετών εξετάζει η Πορτογαλία
22:11
Γαλλία: Επιβίωσε της πρότασης μομφής της Αριστεράς ο Λεκορνί
22:06
Ο Μόντι ευχαριστεί τον Τραμπ για τη μείωση δασμών: Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Ινδίας - ΗΠΑ
22:00