ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης με αφορμή τον τραυματισμό του αστυνομικού: Έχει υποσταλεί η σημαία της ασφάλειας

Κασσελάκης με αφορμή τον τραυματισμό του αστυνομικού: Έχει υποσταλεί η σημαία της ασφάλειας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

«Φίλαθλοι που πάνε να παρακολουθήσουν ένα άθλημα και φοβούνται για τη ζωή τους. Αστυνομικοί που πάνε σε έναν αγώνα να κάνουν τη δουλειά τους και φοβούνται για τη ζωή τους. Όταν η γηπεδική βία φτάνει μέχρι έναν αγώνα βόλεϊ, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις», τονίζει, με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή το ότι ένας αστυνομικός, «ένας νέος άνθρωπος κοντά στην ηλικία μου», χαροπαλεύει ύστερα από ναυτική φωτοβολίδα που δέχθηκε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μάλιστα, κατηγορεί την κυβέρνηση πως η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε, έχει υποσταλεί εδώ και καιρό: «Εφόσον δεν μπορούν να την υψώσουν εκείνοι, θα το κάνουμε εμείς με αίσθημα ευθύνης για όλους τους πολίτες. Είναι θέμα ζωής - είναι και θέμα πολιτισμού».

Ο κ. Κασσελάκης, εξάλλου, υπενθυμίζει πως αμέσως χθες Πέμπτη βράδυ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, αποτελούμενο από τον τομεάρχη Αθλητισμού, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Προστασίας του Πολίτη, Κώστα Μπάρκα, και την αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ζαχαρούλα Τσιριγώτη βρέθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, στο πλευρό του τραυματία αστυνομικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ