Κασσελάκης με αφορμή τον τραυματισμό του αστυνομικού: Έχει υποσταλεί η σημαία της ασφάλειας
Ανανεώθηκε:
«Φίλαθλοι που πάνε να παρακολουθήσουν ένα άθλημα και φοβούνται για τη ζωή τους. Αστυνομικοί που πάνε σε έναν αγώνα να κάνουν τη δουλειά τους και φοβούνται για τη ζωή τους. Όταν η γηπεδική βία φτάνει μέχρι έναν αγώνα βόλεϊ, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις», τονίζει, με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή το ότι ένας αστυνομικός, «ένας νέος άνθρωπος κοντά στην ηλικία μου», χαροπαλεύει ύστερα από ναυτική φωτοβολίδα που δέχθηκε.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μάλιστα, κατηγορεί την κυβέρνηση πως η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε, έχει υποσταλεί εδώ και καιρό: «Εφόσον δεν μπορούν να την υψώσουν εκείνοι, θα το κάνουμε εμείς με αίσθημα ευθύνης για όλους τους πολίτες. Είναι θέμα ζωής - είναι και θέμα πολιτισμού».
Ο κ. Κασσελάκης, εξάλλου, υπενθυμίζει πως αμέσως χθες Πέμπτη βράδυ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, αποτελούμενο από τον τομεάρχη Αθλητισμού, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Προστασίας του Πολίτη, Κώστα Μπάρκα, και την αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ζαχαρούλα Τσιριγώτη βρέθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, στο πλευρό του τραυματία αστυνομικού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας προς συμπαράσταση στον σοβαρά τραυματισμένο αστυνομικό
Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Αγόρι τριών ετών πέθανε από ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο
20:29
ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Η προτροπή για άρση του Casus Beli από Μητσοτάκη, ο «φιλικός» Ερντογάν και οι συμφωνίες
20:20
Ανάρτηση Μητσοτάκη για την συνάντηση με Ερντογάν: «Συμφωνήσαμε για νέες κοινές πρωτοβουλίες»
20:09
Μάντζος για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Διάλογος χωρίς αυταπάτες, με ρεαλισμό
20:00