ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης έπαιξε πιάνο και έστειλε μηνύματα στην Κεντρική Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης έπαιξε πιάνο και έστειλε μηνύματα στην Κεντρική Επιτροπή
CNN Greece

Μπορεί το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε κρίσιμα σταυροδρόμια μετά τη διάσπαση που επήλθε από την αποχώρηση της Ομπρέλας και των «6+6», αλλά όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή, δεν έμειναν μόνο στο πολιτικό σκέλος.

Έτσι, σε κάποια στιγμή, ο Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, εξήλθε από την αίθουσα που διεξαγόταν η συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Κάραβελ και αποφάσισε να χαλαρώσει παίζοντας πιάνο.

Ξεκίνησε να παίζει «Το Χειροκρότημα», των Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Δήμητρα Γαλάνη και μετά από παράκληση δημοσιογράφων συνέχισε με το «Love Story» στη μνήμη του Ραιαν Ο' Νιλ.

Όλοι είπαν ότι το πρώτο ήταν μάλλον ένα... συμβολικό τραγούδι που επέλεξε ο κ. Φαραντούρης, καθώς μεταξύ άλλων αναφέρει: «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα, κι αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα.Μάλιστα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πρόλαβε να δει τον κ. Φαραντούρη να παίζει και να χαρίσει μια αγκαλιά. Ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ