ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εκπροσώπους των δικαστικών λειτουργών συναντάται ο Κ.Μητσοτάκης

Με εκπροσώπους των δικαστικών λειτουργών συναντάται ο Κ.Μητσοτάκης
Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου

Μεσούσης της κρίσης που μαίνεται μεταξύ της κυβέρνησης και δικαστικών λειτουργών για το σκάνδαλο της SIEMENS, o πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται τη Δευτέρα στα γραφεία του κόμματος με εκπροσώπους δικαστικών λειτουργών. 

Συγκεκριμένα συναντάται στις 11.00 με εκπροσώπους των Ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων, Δικαστικών Λειτουργών ΣτΕ, Διοικητικών Δικαστών, Εισαγγελέων Ελλάδος, Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, καθώς και της Ένωσης Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση άσκησε σκληρή κριτική σε δικαστικούς λειτουργούς και πολιτικά κόμματα για τις ευθύνες τους στην επ’ αόριστον αναβολή της δίκης αλλά και την συμμετοχή τους στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου που συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων της καθηκόντων τον ενημέρωσε πως διενεργείται πειθαρχική διερεύνηση για ενδεχόμενες παραλείψεις που οδήγησαν στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ