ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργάτες Κασσελάκη στο CNN Greece: Κανονικά το Φεβρουάριο το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργάτες Κασσελάκη στο CNN Greece: Κανονικά το Φεβρουάριο το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

«Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιηθεί κανονικά στα τέλη Φεβρουαρίου, όπως αποφασίστηκε άλλωστε και στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή», διαβεβαιώνουν το CNN Greece συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο, στα μέσα Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογή νέων συνέδρων αφού έτσι κι αλλιώς αρκετοί από τους συνέδρους του 2022 έχουν αποχωρήσει από το κόμμα.

Η διαβεβαίωση έρχεται ως σχολιασμός στο σημερινό (Τρίτη) ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας σύμφωνα με το οποίο άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν πως βούλησή του είναι πράγματι το συνέδριο να πραγματοποιηθεί στον προκαθορισμένο μήνα, ωστόσο ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για να πραγματοποιηθούν τόσο τα περιφερειακά συνέδρια- τουλάχιστον τα περισσότερα- όσο κι ένας προσυνεδριακός διάλογος ουσίας.

Το CNN Greece διευκρινίζει πως πηγή πληροφόρησής του ήταν περισσότερες από μία πηγές οι οποίες στηρίζουν τον κ. Κασσελάκη και σε καμία περίπτωση δεν ανήκουν στην εσωκομματική αντιπολίτευση, ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνονται στο στενό πυρήνα των συνεργατών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ