Μητσοτάκης από Πέραμα: Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει - Καμία ανοχή στην κερδοσκοπία
Ανανεώθηκε:
Την πρόθεση της κυβέρνησης να συνεχίσει να στηρίζει τους πιο ευάλωτους πολίτες εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με κατοίκους του Περάματος, ενώ τόνισε πως γνωρίζει ότι «η ακρίβεια δαγκώνει» και για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανοχή στην αισχροκέρδεια.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του με πολίτες σημείωσε πως «έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το πώς θα υλοποιήσουμε όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις», παραδεχόμενος όμως ότι «δεν είναι όλα τέλεια».
«Ξέρουμε ότι η ακρίβεια δαγκώνει, ειδικά στα σούπερ μάρκετ, αλλά θα είμαστε πάνω στο πρόβλημα ώστε να μην υπάρχει ανοχή στην κερδοσκοπία».
Όπως τόνισε ο ίδιος νωρίτερα «σας είχα ζητήσει προεκλογικά να βάλουμε ένα στοίχημα να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ που έχει πετύχει η ΝΔ στη Β' Πειραιά, και ειδικά στο Πέραμα, και τα καταφέραμε».
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης συμμετείχε σε εκδήλωση για την επαγγελματική εκπαίδευση στην οποία μίλησε για την έμφαση που θα δοθεί εφεξής και για την αναγκαιότητα να συνδεθεί περαιτέρω η εκπαίδευση με τη ζήτηση στην αγορά εργασίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Οδηγούμε το εθνικό σκάφος µε σταθερή πυξίδα τον πολυδιάστατο εκσυγχρονισµό του
Μητσοτάκης από Πέραμα: Δεν είναι «αποπαίδι» η τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση
SPONSORED
«Έπεσε το ρεύμα την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο»: Η Κούβα σήμερα μέσα από τα μάτια Ελλήνων
07:25
Πανελλήνιες 2026: «Αυλαία» αύριο για τα ΓΕΛ - Σε ποια μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι
07:15
Εξαφανίστηκε 13χρονη από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
07:11
ΣΥΡΙΖΑ: Νίκη Φάμελλου, αλλά και «ραντεβού» για νέο γύρο αντιπαράθεσης
07:10