Σύσκεψη Κικίλια με εταιρείες εκχιονιστικών μηχανημάτων
Ανανεώθηκε:
Σύσκεψη με τις εταιρείες εκχιονιστικών μηχανημάτων θα έχει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, σήμερα Παρασκευή 22-12-2023, στο Υπουργείο στο Μαρούσι, με αντικείμενο τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων χιονοπτώσεων στην Αττική.
Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο, ο κ. Κικίλιας συγκάλεσε την συγκεκριμένη σύσκεψη, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες για την άμεση και έγκαιρη εξεύρεση εκχιονιστικών μηχανημάτων, καθώς, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε χθεσινή συνέντευξη του, «ο διαγωνισμός για εκχιονιστικά μηχανήματα στην Περιφέρεια Αττικής δεν έχει τελεσφορήσει», επειδή «οι εταιρίες οι οποίες συμμετέχουν έχουν “χτυπήσει” η μια την άλλη και αυτό είναι θέμα».
Για το λόγο αυτό, όπως τόνισε ο Υπουργός, «αν χρειαστεί, για την ασφάλεια των πολιτών, θα κάνουμε τη δουλειά μας με επιτάξεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κικίλιας: Αν χρειαστεί θα γίνουν επιτάξεις εκχιονιστικών μηχανημάτων
Κικίλιας: Παρών στον εορτασμό της μνήμης των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Τι αλλάζει με τον νέο νόμο
04:00
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας - Πότε εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα
03:00
Τα 10 sos των Φορολογικών Δηλώσων - Ποιες «παγίδες» πρέπει να προσέξετε
02:00
Σύντομα σε λειτουργία το Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων - Τι θα πρέπει να δηλώνεται
01:00