ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τρεις σημαντικοί «σταθμοί» στην ατζέντα Κασσελάκη ενόψει ευρωεκλογών

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τρεις σημαντικοί «σταθμοί» στην ατζέντα Κασσελάκη ενόψει ευρωεκλογών
O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να βρίσκεται στις ΗΠΑ από την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά το μυαλό και η προσοχή του είναι στραμμένη στην Ελλάδα και το κόμμα του, όπως σημειώνουν συνεργάτες του στο CNN Greece.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑέχει επικεντρωθεί σε τρεις σημαντικούς σταθμούς για το κόμμα, ενόψει και των ευρωεκλογών.

  1. Λαμβάνει εισηγήσεις, μελετά και συνεισφέρει με οικονομικά στοιχεία στις καμπάνιες της ακρίβειας, αλλά και της στέγασης οι οποίες ετοιμάζονται.
    Ιδιαίτερα για την καμπάνια της ακρίβειας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται, όπως πληροφορούμαστε, σε συνεχείς συζητήσεις και με οικονομικούς αναλυτές, οι οποίοι συνεισφέρουν με σχετικά σημειώματα.
  2. Ο κ. Κασσελάκης ασχολείται πλέον και προσωπικώς με τις αιτήσεις που έχουν γίνει για συμμετοχή στα think tanks, τα οποία θα αποτελέσουν ένα σημαντικό εργαλείο για το ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας και θα παίξουν κομβικό ρόλο στην ανασυγκρότησή του, όπως πιστεύουν στην Κουμουνδούρου.
    Σε αυτό το πλαίσιο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μελετά κι ο ίδιος τα βιογραφικά που έχουν σταλεί και τα οποία στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι πολύ αξιόλογα, σύμφωνα με τις ίδιες κομματικές πηγές.
    Στόχος είναι οι ομάδες των think tanks να συγκροτηθούν όσο το δυνατό πιο σύντομα για να ξεκινήσει και η λειτουργία τους.
  3. Ο κ. Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στις ΗΠΑ ασχολείται και με τις εισηγήσεις των αναπτυξιακών συνεδρίων, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα από τη Θεσσαλία, όπως έχουμεήδηγράψει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ