ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Κασσελάκη για δάνειο στο ΣΥΡΙΖΑ και τις Σπέτσες: «Γιγαντιαία προπαγάνδα»

Απάντηση Κασσελάκη για δάνειο στο ΣΥΡΙΖΑ και τις Σπέτσες: «Γιγαντιαία προπαγάνδα»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

«Το έχω πει από την πρώτη στιγμή, πριν καν εκλεγώ: Δεν θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη, με το μόνο τρόπο που έχω: μιλώντας σε εσάς απευθείας», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανάρτησε στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως για την προπαγάνδα προβληματικό είναι ένας πρόεδρος να δανείζει το κόμμα του έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να λάβουν το δώρο Χριστουγέννων και να κάνουν γιορτές, αλλά είναι λογικό ένα κόμμα να κυβερνά με μισό δισεκατομμύριο οφειλές στις τράπεζες, δηλαδή να λειτουργεί εις βάρος των πολιτών.

«Προβληματικό είναι, επίσης, για την προπαγάνδα ο πρόεδρος ενός κόμματος να καλεί τους βουλευτές του στο εξοχικό του στις Σπέτσες για ένα τριήμερο εργασίας με έξοδα πληρωμένα από τον ίδιο. Λογικό, όμως, ο πρωθυπουργός της χώρας να έχει εξοχικό- μεσοτοιχία με τον φυγά Χριστοφοράκο και να καλεί σε ένα άλλο εξοχικό του τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ με έξοδα πληρωμένα από το κράτος», υπογραμμίζει ο κ. Κασσελάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ