ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: Πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη

Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: Πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη
ΑΠΕ/ΜΠΕ

«Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μάς συνδέει και προσωπική φιλία. Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός. Τιμώ το έργο του», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, μετά την παραίτηση του πρώην υπουργού από το βουλευτικό αξίωμα και την παράδοση της έδρας.

Νωρίτερα την παραίτηση του κ. Βαρβιτσιώτη σχολίασαν κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας πως η κίνησή του είναι σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.

«Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχει κλείσει 25 χρόνια στην πολιτική και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα επαγγελματικά στη ζωή του. Είναι σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, σχετικά με την παραίτησή του από τη θέση του βουλευτή.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε ανακοινώσει νωρίτερα την παραίτησή του με ανάρτησή του στα social media, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «στη ζωή έρχεται η ώρα που ένας κύκλος κλείνει κι ένας νέος ανοίγει», ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει ότι «έχοντας θητεύσει δύο φορές στο Υπουργείο Ναυτιλίας, με την εμπειρία του ναυτιλιακού δικηγόρου, αλλά και ως ένας άνθρωπος της θάλασσας, πιστεύω ακράδαντα ότι ο χώρος αυτός έχει απεριόριστες δυνατότητες για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας».

Τη θέση του αναλαμβάνει πλέον ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ