ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόκκαλης για αγροτικό ρεύμα: Η κυβέρνηση έρχεται με καθυστέρηση να εφαρμόσει τα αυτονόητα

Κόκκαλης για αγροτικό ρεύμα: Η κυβέρνηση έρχεται με καθυστέρηση να εφαρμόσει τα αυτονόητα
Ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

«Αφού έγινε η ανακάλυψη πριν μία εβδομάδα ότι έκοψαν το ρεύμα σε 191 πλημμυροπαθείς αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας κι αφού παραδέχτηκε σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός ότι έχει εξαγγελθεί πριν τρεις μήνες, έρχεται σήμερα η κυβέρνηση για να εφαρμόσει τα αυτονόητα», υποστηρίζει ο Βασίλης Κόκκαλης, σχολιάζοντας την κυβερνητική τροπολογία για το αγροτικό ρεύμα.

Ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ζητά εκ μέρους του κόμματός του να εφαρμοστεί η τροπολογία σε όλες τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και την έκδοση λογαριασμών του ρεύματος δύο φορές το χρόνο για αγρότες και κτηνοτρόφους.

Στο μεταξύ, με την ιδιότητα του εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη κάνει λόγο για σοβαρότατες αντιφάσεις στην κατάθεση του επικεφαλής της Hellenic Train.

«Ενώ παραδέχτηκε ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας, εντούτοις έλαβε τη σχετική άδεια. Ενώ η διαφήμιση της Hellenic Train παρουσίαζε μία ωραία κι ασφαλή πραγματικότητα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο, εντούτοις αυτή αφορούσε δυστυχώς την Ιταλία κι όχι την Ελλάδα. Και στην πρότασή μας να διαβιβαστεί η κατάθεσή του στην εισαγγελία Εφετών, συμφώνησαν όλα τα κόμματα, ακόμα και η κυβερνητική πλειοψηφία. Ελπίζουμε η κυβερνητική πλειοψηφία να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά και για άλλους μάρτυρες», υπογραμμίζει ο κ. Κόκκαλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ