ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύ το κλίμα για Πολάκη – Ανταρσία κι άλλων βουλευτών για το γάμο των ομόφυλων

ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύ το κλίμα για Πολάκη – Ανταρσία κι άλλων βουλευτών για το γάμο των ομόφυλων
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS

«Μακάρι να ίσχυε»!

Αυτή είναι η αντίδραση πολλών στην Κουμουνδούρου, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το CNN Greece, για το δημοσίευμα που ήθελε τον Στέφανο Κασσελάκη να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Παύλο Πολάκη κατά τη χθεσινή (Τετάρτη) συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή φέρεται να ήταν η διαφωνία του βουλευτή Χανίων και συντονιστή των ΕΠΕΚΕ με την ήπια στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στο νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα και την προμήθεια των F- 35.

Μπορεί το «Παύλο, αν διαφωνείς με το κόμμα να φύγεις» να μην ακούστηκε από τα χείλη Κασσελάκη- διαψεύδεται από όλες τις πλευρές κι από αυτόπτες μάρτυρες-, ωστόσο είναι κοινό μυστικό πως η σχέση των δύο ανδρών έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρωί της Τετάρτης, όπως πληροφορούμαστε, κι ενόψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας στις 17.00 δαπανήθηκαν αρκετές εργατοώρες συνεργατών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ο «αψύς Κρητικός», αλλά και η διαφαινόμενη ανταρσία κι άλλων βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Όπως μας λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, οι σχετικές διαφωνίες και πολλών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ έχουν απελευθερώσει και συναδέλφους τους του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσουν και δημοσίως αρνητική στάση.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι άγνωστο αν ο κ. Κασσελάκης θα επιμείνει στην κομματική γραμμή υπερψήφισης κατά την ψηφοφορία που θα γίνει σε δύο ακριβώς εβδομάδες από σήμερα στη Βουλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ