ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες: Ανοιχτός σε διάλογο με ανοιχτούς δρόμους

Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες: Ανοιχτός σε διάλογο με ανοιχτούς δρόμους
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Χαϊδάρι, όπου συνομιλεί με πολίτες EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ανοιχτός σε διάλογο με τους αγρότες, αλλά με ανοιχτούς δρόμους, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Χαϊδάρι, όπου συνομιλεί με πολίτες.

«Η δουλειά μας είναι να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε όλα τα κοινωνικά αιτήματα με δικαιοσύνη και να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει μία προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο ή να διαδηλώνει πιο έντονα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Απευθυνόμενος στους αγρότες είπε: «Και στους φίλους μου τους αγρότες που είναι σήμερα στο δρόμο, τους λέω ότι εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε τη φορολογία στους αγρότες, που διαπραγματευθήκαμε μία κοινή αγροτική πολιτική, που ναι έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πως μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη».

Και συνέχισε: «Πολεμήσαμε τις παράνομες ελληνοποιήσεις, δώσαμε παραπάνω από 1δισ. ευρώ προσέξτε, 1 δισ. ευρώ στην τετραετία από αποζημιώσεις για φυσικές καταστροφές».

«Είμαστε πάντα ανοιχτοί στο διάλογο αλλά να το ξαναπώ, ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους!», υπογράμμισε.

«Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο, όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του και να διαταράσσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου», είπε ακόμα.

Νωρίτερα αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, επεσήμανε: «Μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που πριν έμοιαζε άπιαστο όνειρο, να φέρουμε την ΝΔ πρώτη στη δυτική Αθήνα ειδικά εδώ στο Χαϊδάρι πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης γιατί εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές, αλλά το οφείλουμε και στους νέους. Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις προσδοκίες και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους πολίτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ