ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομόφυλα ζευγάρια: Το μασάζ Κασσελάκη και το μήνυμα Πολάκη για την ψηφοφορία

Ομόφυλα ζευγάρια: Το μασάζ Κασσελάκη και το μήνυμα Πολάκη για την ψηφοφορία
Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στη Βουλή στις 16 Δεκεμβρίου, 2023 ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME NEWS

«Μασάζ» στους επίφοβους βουλευτές να απέχουν ή να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια κάνει από τις Βρυξέλλες - επιστρέφει το μεσημέρι της Πέμπτης- ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως πληροφορείται το CNN Greece.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, άλλωστε, προειδοποίησε με κυρώσεις τους «απείθαρχους» βουλευτές κατά τη χθεσινή (Τετάρτη) επεισοδιακή, αν και ηλεκτρονική, συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Όπως μαθαίνουμε, δύο εξακολουθούν να είναι οι επίφοβοι βουλευτές για τη σημερινή ψηφοφορία, ο Παύλος Πολάκης και η Νίνα Κασιμάτη.

«Περιμένετε και θα δείτε. Ασχοληθείτε με τους βουλευτές της ΝΔ», απαντά στο CNN Greece ο βουλευτής Χανίων και συντονιστής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παύλος Πολάκης.

Συλλογή υπογραφών για σύγκληση της ΚΟΕΣ για την εκλογή των συνέδρων

Την ίδια ώρα, πληροφορούμαστε πως μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) συλλέγουν υπογραφές ώστε να συγκληθεί το όργανο, να συζητήσει και να αποφασίσει το ίδιο- «όπως είναι καταστατικά αρμόδιο», όπως λένε- για το ζήτημα που άναψε φωτιές στην Πολιτική Γραμματεία και σχετίζεται με τον τρόπο και το χρόνο εκλογής συνέδρων, αλλά και συντονιστών Οργανώσεων Μελών και Νομαρχιακών Επιτροπών.

Υπενθυμίζουμε ότι η Π.Γ. αποφάσισε αποκλειστικώς διά ζώσης ψηφοφορία το Σαββατοκύριακο για τους συνέδρους και μετάθεση κατά ένα μήνα περίπου της ψηφοφορίας για τα κομματικά όργανα ούτως ώστε να μπορέσει να γίνει και ηλεκτρονικώς, όπως είναι η επιθυμία Κασσελάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ