ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόχα: Με τον εμίρη του Κατάρ Σεΐχη Αλ Θάνι συναντάται αύριο, Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ντόχα: Με τον εμίρη του Κατάρ Σεΐχη Αλ Θάνι συναντάται αύριο, Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στο Κατάρ θα βρεθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επιστροφή του από τη Ινδία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Στη Ντόχα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα έχει αύριο, Σάββατο 24/2, συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, στις 10:00 πμ (ώρα Ελλάδος).  

Σύμφωνα με ενημέρωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός προσγειώθηκε στο Κατάρ - όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Επικρατείας για Εξωτερικές Υποθέσεις Σουλτάν Μπιν Σάαντ Αλ Μουράιχι - κατά την επιστροφή του από την Ινδία, ενισχύοντας τον γεωπολιτικό και οικονομικό ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή-κλειδί της Ανατολικής Μεσογείου, σε ένα momentum σημαντικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.

Στο επίκεντρο των πρωθυπουργικών επαφών στη Ντόχα θα βρεθούν η Ενέργεια, η Οικονομία, τα ζητήματα ασφαλείας, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η διάχυση της γεωπολιτικής κρίσης στην Ερυθρά Θάλασσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ