ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σβίγγου: Κανείς δεν μπορεί να κοντύνει τον Αλέξη Τσίπρα - Είπε τα πράγματα με το όνομά τους

Σβίγγου: Κανείς δεν μπορεί να κοντύνει τον Αλέξη Τσίπρα - Είπε τα πράγματα με το όνομά τους
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Στήριξη στην παρέμβαση Τσίπρα, και βέλη κατά Τσακαλώτου και αποχωρησάντων προς τη Νέα Αριστερά, εξαπέλυσε κατά την ομιλία της στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «Τσίπρας είπε τα πράγματα με το ονομα τους, κανείς δεν μπορεί να τον κοντύνει».

Στην ομιλία της τόνισε πως δεν θα μπορούσε να αγνοηθεί από κανέναν, ούτε από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, παραδεχόμενη, πως «δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων» και συνέχισε αναφερόμενη στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, πως κάποιοι αντί να κοιτάξουν πως θα γίνουν πιο ισχυρά τα θεμέλια αποχώρησαν, φτάνοντας στο σημείο να καλούν τον πρώην πρόεδρο να κάνει στην αυτοκριτική του.

«Πρέπει να είμαστε συλλογικοί, να συναποφασίζουμε. Βλέπω μόνο συντρόφους στο κόμμα, αντίπαλος μας είναι ο Μητσοτάκης» είπε η Ράνια Σβίγγου τονίζοντας επίσης ότι «κόμμα μελών δεν είναι μόνο οι διαδικτυακοί ψηφοφόροι».

Σε έναν απολογισμό της θητείας της μαζί με τον Γιώργο Βασιλειάδη, επιλογές και οι δύο του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε στις εκλογικές ήττες, αποκαλύπτοντας πως υπέβαλαν 2 φορές την παραιτησή τους, που δεν έγινε δεκτή από τον πρώην πρόεδρο. Εκτοτε τήρησαν ουδέτερη στάση, και εν συνεχεία στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη. Για τα λάθη και τις παραλείψεις μου φέρω ακέραια την ευθύνη.

Σας καλώ να μην φοβόμαστε τον διάλογο και να μην σπαταλήσουμε ουτε μια μέρα αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ