Πάνος Ρήγας: Να διασφαλίσουμε την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ
Την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να υπερβεί την κρίση του με ενότητα υπογράμμισε στην ομιλία του στο 4ο Συνεδριο του κόμματος ο Πάνος Ρήγας και πρόσθεσε ότι εκείνο που προέχει είναι να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στα αιτήματα της κοινωνίας που διαμαρτύρεται απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
«Το κόμμα είναι διάτρητο βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης πράγματα που προσβάλουν όλους. Για να ξεπεραστεί η κρίση πρέπει να τελειώσει το Συνέδριο με αποφάσεις. Σε ότι αφορά τον μετασχηματισμό του κόμματος, τα μέλη να έχουν συμμετοχή και ρόλο. Οι ανάγκες είναι υπαρκτές. Το πυραμιδικό κόμμα έχει τελειώσει. Είναι ανάγκη να ενεργοποιήσουμε τα κοινωνικά δίκτυα.»
«Προσωπικές διαδρομές και επιλογές δεν μπορούν να υπάρχουν στο κόμμα. Οι αποχωρήσαντες μετά την επικράτηση Κασσελάκη δεν απάντησαν πολιτικά αλλά με προσωπικές στρατηγικές. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την ενότητα» τόνισε ο Πάνος Ρήγας.
«Καμία ρευστοποίηση και καμία επιδίωξη διάλυσης του κόμματος όπως πολλοί επιχειρούν. Σε όποια εκλογή προέδρου πρέπει να υποσχεθούμε ότι την επόμενη ημέρα δεν θα πράξουμε αυτό που έκαναν κάποιοι που έχασαν και έφυγαν».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το σενάριο ματαίωσης των εκλογών παρά την υποψηφιότητα Γεροβασίλη
«Καρφί» Γεροβασίλη σε Κασσελάκη: Να τηρηθεί το καταστατικό, φαίνεται πως το ξέχασε
Ιστορική επέμβαση σε 12χρονο γορίλα στο Σαν Ντιέγκο - Υπέφερε από πονοκεφάλους
08:47
Κίνηση: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός - Χαμηλές ταχύτητες σε Αττική Οδό και κέντρο
08:40
Πώς το agentic AI γίνεται μέρος της στρατηγικής της Εθνικής Τράπεζας
08:37
Οι ταινίες της εβδομάδας: «Οδύσσεια», Μπέλα Ταρ και η επιστροφή του «Εξπρές του Μεσονυχτίου»
08:28