Θεοχάρης: «Πολιτική τυμβωρυχία» πάνω σε 57 νεκρούς επιχειρεί η αντιπολίτευση
Για «πολιτική τυμβωρυχία» πάνω στους 57 θανάτους της τραγωδίας των Τεμπών κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ο υφυπουργός Οικονομικών.
Ο Χάρης Θεοχάρης βρισκόταν στην Ολομέλεια της Βουλής, για την ομιλία του επί του νομοσχεδίου για τους όρους δόμησης στις παραθαλάσσιες περιοχές, όταν μίλησε ο Σωκράτης Φάμελλος.
Απορρίπτοντας τις κατηγορίες περί συγκάλυψης των ευθυνών εκ μέρους της κυβέρνησης, ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός όπως θα κρίνει τα όσα λέγονται περί υποτιθέμενης συγκάλυψης, έτσι θα κρίνει και την πολιτική εκμετάλλευση, «την πολιτική τυμβωρυχία στους 57 θανάτους».
Ο κ. Θεοχάρης, από την πλευρά του τόνισε ότι η τραγωδία αυτή «μας συγκλόνισε όλους» και επιθυμία όλων είναι η Δικαιοσύνη να κινηθεί ταχύτατα με ευθυκρισία και να ολοκληρώσει το έργο της, αποδίδοντας ευθύνες, όπου αυτές και αν βρίσκονται.
«Κόπηκε το νήμα της ζωής τόσων νέων ανθρώπων τόσο άδικα, τόσο αδόκητα. Θα μπορούσε να είναι τα παιδιά μας, τα παιδιά σας, τα παιδιά όλων μας», είπε και σημείωσε ότι είναι «δεδομένη η στήριξή μας, σε όσους αυτό το δυστύχημα άγγιξε. Είμαστε και θα είμαστε πάντα πλάι τους» κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φάμελλος για Τέμπη: Υπάρχουν πολιτικές και ενδεχομένως ποινικές ευθύνες για την τραγωδία
Ανδρουλάκης: «Πυρά» στην κυβέρνηση για συγκάλυψη των ευθυνών του εγκλήματος των Τεμπών
Γαλλία: Οι υψηλές θερμοκρασίες και οι άνεμοι τροφοδοτούν ξανά τη φωτιά στη Ζιρόντ
21:55
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΓΥΘΕΙΟ: Liveblog: Πύρινη λαίλαπα στο Ρέθυμνο με δύο νεκρούς πυροσβέστες - Πληροφορίες για καμένα σπίτια
21:55
Μυτιλήνη: Τραυματίστηκε πυροσβέστης κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς
21:45
Τουρκία: Μεγάλη πυρκαγιά στα Μούγλα - Πνέουν ισχυροί άνεμοι
21:39