ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Θα συνεργαστώ με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Θα συνεργαστώ με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Eurokinissi

Με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφέρει σχετικά με το επίμαχο ζήτημα της αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε απόδημους, ότι: «Η διερεύνηση από την ΑΠΔΠΧ του θέματος που αφορά στην αποστολή από το γραφείο μου ενημερωτικών email είναι καλοδεχούμενη από εμένα. Θα συνεργαστώ με την Αρχή σε ό,τι μου ζητηθεί ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, πως: «σε κάθε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε καταγγελία από οποιονδήποτε πολίτη ερευνάται από την αρμόδια Αρχή Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».

Επίσης η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αναφέρει ότι «Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των Ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ