Σακελλαροπούλου σε Ιερώνυμο: Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου «απάντησε» στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της ΔΙΣ και τόνισε πως «είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο».
TATIANA_BOLARI/EUROKINISSIΗ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου «απάντησε» στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της ΔΙΣ και τόνισε πως «είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο».
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, προσκλήσεις προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, και τα Μέλη της Συνόδου, για το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει προς τιμήν τους στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της Εορτής της Ορθοδοξίας. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δ.Ι.Σ. είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο, παράλληλα όμως είναι σεβαστή και η απόφασή τους ως προς το αν θα αποδεχθούν την πρόσκληση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σακελλαροπούλου: Χρέος της Πολιτείας να μην ζήσει ποτέ ξανά η χώρα τέτοιο πλήγμα
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για ομόφυλα: «Δεν σας εύχομαι γάμους τέτοιου είδους»
Θα αυξηθούν τα αεροπορικά εισιτήρια λόγω του πολέμου στο Ιράν; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
20:50
Γαλλία: 13χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με σφυρί τη μητέρα του στη Νίκαια
20:39
Στη Μόσχα για επέμβαση στο πόδι ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με κουβετιανά ΜΜΕ
20:27
Πέθανε ξαφνικά ο διακεκριμένος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης (vids)
20:12