Σακελλαροπούλου σε Ιερώνυμο: Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου «απάντησε» στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της ΔΙΣ και τόνισε πως «είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο».
TATIANA_BOLARI/EUROKINISSIΗ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου «απάντησε» στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της ΔΙΣ και τόνισε πως «είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο».
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, προσκλήσεις προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, και τα Μέλη της Συνόδου, για το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει προς τιμήν τους στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της Εορτής της Ορθοδοξίας. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δ.Ι.Σ. είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο, παράλληλα όμως είναι σεβαστή και η απόφασή τους ως προς το αν θα αποδεχθούν την πρόσκληση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σακελλαροπούλου: Χρέος της Πολιτείας να μην ζήσει ποτέ ξανά η χώρα τέτοιο πλήγμα
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για ομόφυλα: «Δεν σας εύχομαι γάμους τέτοιου είδους»
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πώς υπολογίζεται το επίδομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους
04:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00