ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: «Πόσες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό;»

Μαρινάκης: «Πόσες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 

Rafail Georgiadis / Eurokinissi

Ερωτήματα σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη αλλά και για τα «παρα-συστήματα», όπως τα χαρακτηρίζει, που λειτούργησαν επί ηγεσίας Τσίπρα θέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με αφορμή δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο.

Όπως αναφέρει την ανακοίνωσή του ο κ. Μαρινάκης «από τα δημοσιεύματα, εγείρονται αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από τους κυρίους Κασσελάκη και Τσίπρα» τα οποία και απαριθμεί:

  • «Πόσες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό;
  • Ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη ο οποίος συνεχώς μας διαβεβαιώνει αορίστως ότι ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτόν, όμως ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε;
    Καλό θα ήταν οι Έλληνες πολίτες να τα μάθουν «αδιαμεσολάβητα» και όχι από τα ρεπορτάζ των εφημερίδων.
  • Όσον αφορά στον κ. Τσίπρα θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε πόσες ακόμη «ατυχείς» στιγμές είχε; Τι είδους και πόσα «παρα-συστήματα» λειτούργησαν επί των ημερών του; »

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίχει: «Ο πρώην και ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κρύβονται άλλο πίσω από το δάχτυλο τους.

Οφείλουν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις, αντί να πρωταγωνιστούν σε άθλιες και συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της Ελλάδας, εμφανιζόμενοι ως δήθεν υπερασπιστές του κράτους δικαίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ