«Αιχμές» ΝΔ κατά Ανδρουλάκη: «Ανεύθυνη η κριτική για τα Τέμπη»
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ«Πυρά» κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας «ανεύθυνη και ατεκμηρίωτη» την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Παράλληλα, αιχμηρό ήταν το σχόλιο του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να μην καταθέσει πόρισμα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την τραγωδία των Τεμπών αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Το κόμμα του αντί να συντάξει ολοκληρωμένο πόρισμα αξιοποιώντας μαρτυρίες και έγγραφα για τα αίτια του δυστυχήματος των Τεμπών, επέλεξε να προχωρήσει σε μια σύντομη ανακοίνωση και στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης επιχειρεί να ασκήσει κριτική στην κυβερνητική πλειοψηφία με ύβρεις και χαρακτηρισμούς».
Για να ξεκαθαρίσουν πως: «Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Η διερεύνηση της αλήθειας δεν αποτελεί πεδίο αντιπολιτευτικής κριτικής και δεν εξυπηρετείται με μικροκομματικές φωτοβολίδες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».
«Καλούμε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να αφήσει στην άκρη τον λαϊκισμό και να υπηρετήσει με αξιοπιστία και δημοκρατική συνείδηση τις θεσμικές διαδικασίες, μακριά από υποκριτικές συμπεριφορές» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: Επαναφέρει την πρόταση της προανακριτικής - Δεν κατέθεσε πόρισμα
Κολομβία: Στους 265 οι νεκροί, εκατοντάδες αγνοούμενοι από τον φονικό σεισμό
08:06
Έξοδος 15Αύγουστου: Φεύγουν και οι τελευταίοι από το κλεινόν άστυ - Πληρότητα 100% για Αιγαίο
07:54
Κίμωλος: Βλάβη ή διαρροή ρεύματος ερευνούν οι αρχές για τον θάνατο του 17χρονου από ηλεκτροπληξία
07:48
«Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν αποκλεισμένα» απαντά το Ιράν στον Τραμπ
07:34