Ελληνική Λύση για Μπρατάκο - Παπασταύρο: Πλανάται η κυβέρνηση, δεν θα διασωθεί με παραιτήσεις
Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση αναφερόμενη στις παραιτήσεις των κ.κ. Μπρατάκου και Παπασταύρου.
«Την στιγμή που ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής αποκάλυπτε με ονόματα την συνάντηση των δύο κορυφαίων υπουργών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κύριος Μπρατάκος και ο κύριος Παπασταύρου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους οι οποίες έγιναν αποδεκτές από τον πρωθυπουργό.
«Εάν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός νομίζουν ότι θα διασωθούν με παραιτήσεις, ακόμα και κορυφαίων υπουργών έπειτα από τις συντριπτικές αποκαλύψεις του Κυριάκου Βελόπουλου, πλανώνται», αναφέρει η Ελληνική Λύση και επισημαίνει ότι «είστε όλοι συνυπεύθυνοι, δεν σας σώζουν οι δύο παραιτήσεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το παρασκήνιο της παραίτησης Παπασταύρου - Μπρατάκου
Παραιτήθηκαν από την κυβέρνηση Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από επίθεση νεαρού σε ενοίκους σπιτιού στο Μπόντεν της Σουηδίας
20:48
Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου - Θάρρος, πίστη και ανθρωπιά σε έναν διχασμένο κόσμο
20:42
Πέντε συλλήψεις για τον τραυματισμό ενός βρέφους κατά την επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη
20:29
Ουκρανικές δυνάμεις χτύπησαν ρωσικά διυλιστήρια και ενεργειακές υποδομές με Storm Shadow και Drones
20:17