ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου»

Ανδρουλάκης: «Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δηλώνοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης έχασε δύο από τους στενότερους συνεργάτες του, αποδεικνύοντας ότι ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου».

Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη ξεκαθάρισε πως «υπάρχει αντιπολίτευση και φέρνει αποτελέσματα όταν λειτουργεί με σοβαρότητα και στιβαρότητα, χωρίς επικοινωνιακά σόου».

«Με την πρωτοβουλία που πήρα για πρόταση δυσπιστίας, ο κ. Μητσοτάκης έχασε δύο από τους στενότερούς του συνεργάτες» πρόσθεσε.

Άφησε, όμως, αιχμές αναφορικά με τις απαντήσεις που έδωσε ο πρωθυπουργός στη Βουλή σημείωσε πως «δεν απάντησε στα τρία ερωτήματα τα οποία μας οδήγησαν στην πρόταση δυσπιστίας, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο έγκλημα των Τεμπών».

Ερωτήματα τα οποία και επανέλαβε: «Ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν τη δικαιοσύνη και την αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη»;

«Αυτό το αδίστακτο χέρι, πρέπει να μάθουμε ποιο είναι» τόνισε.

«Γι’ αυτό, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε, τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στον Άρειο Πάγο. Γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια».

«Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ