Κασσελάκης: Προαναγγέλλει «συγκεκριμένο και πανίσχυρο» κατηγορητήριο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος Καραμανλή
Ανανεώθηκε:
Καταθέτει αύριο Τρίτη το κατηγορητήριο σε βάρος του Κώστα Καραμανλή ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τα Τέμπη, όπως προαναγγέλλει σήμερα με βίντεο που ανάρτησε στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στην ανάλογη πρόκληση που του απεύθυνε ο πρωθυπουργός από τη Βουλή.
Ο ίδιος κάνει λόγο για συγκεκριμένο και πανίσχυρο κατηγορητήριο, με ξεκάθαρους λόγους για τους οποίους πρέπει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του πρώην υπουργού Μεταφορών.
«Αφού το διαβάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κώστας Καραμανλής να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης; Θα στηρίξει την αλήθεια ή θα συνεχίσει τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών», αναρωτιέται ρητορικώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Την απάντηση την ξέρετε και την ξέρω. Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ του στερεί ακόμα και την τελευταία δικαιολογία. Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής. Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης. Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο», προσθέτει ο κ. Κασσελάκης, μιλώντας για απλές πολιτικές εξισώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με δικαιοσύνη και υγεία θα πορευτεί ο Κασσελάκης – Γιατί αναβάθμισε τον Πέτρο Παππά
Κασσελάκης: «Είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»
Aυξήσεις στα διόδια από 1η Ιανουαρίου 2026 - Πόσο θα κοστίζουν οι βασικοί αυτοκινητόδρομοι
09:09
«Τέλος χρόνου» για τα Τέλη Κυκλοφορίας - Ποιες φορολογικές υποχρεώσεις πρέπει να πληρωθούν σήμερα
09:00
Χωρίς ρεύμα πάνω από 30.000 νοικοκυριά στο Μπουένος Άιρες - «Έπεσε» το δίκτυο λόγω μεγάλης ζήτησης (vid)
08:52
Πότε πρέπει να αποκτούν δικό τους κινητό τα παιδιά; Επιστήμονες έχουν την απάντηση
08:43