Στα Καλάβρυτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Επισκέφθηκε οινοποιείο και την Ιερά Μονή στο Μέγα Σπήλαιο
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται το Μέγα Σπήλαιο, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στα Καλάβρυτα.
ΑΠΕ - ΜΠΕΑπό το κτήμα των αμπελώνων της οινοποιίας Cavino, στην περιοχή του Μεγάλου Σπηλαίου, ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα.
Στο κτήμα υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος, ενώ μετά την ξενάγησή του στους αμπελώνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ιερά μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην ιερά μονή, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των τοιχογραφιών του Καθολικού της ιεράς μονής.
Στην συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και το Δημαρχείο των Καλαβρύτων.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Καλάβρυτα.
ΑΠΕ - ΜΠΕΣτις 12:15 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων και κατόπιν θα επισκεφθεί τον Τόπο Θυσίας των Καλαβρύτων, στον λόφο του Καππή.
Στις 2 μετά το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στα «κόκκινα» η αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη και επίθεση στην οικογένεια Μητσοτάκη
Το παρασκήνιο των αλλαγών στο Μαξίμου και το «ως εδώ» Μητσοτάκη για τις επιθέσεις στη σύζυγό του
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26