ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης από Χανιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ πιο συμπαγής από ποτέ – Οι επόμενοι σταθμοί του

Κασσελάκης από Χανιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ πιο συμπαγής από ποτέ – Οι επόμενοι σταθμοί του

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη και τον Βαγγέλη Αποστολάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

CNN GREECE

«Μετά το φανταρικό μου αρχίζουμε από την Κρήτη, από εκεί που πρέπει να αρχίσουμε», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου ξεκινώντας την περιοδεία του στα Χανιά από τα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, μάλιστα, υπογράμμισε πως μπορεί το κόμμα του να πέρασε από διάφορα στάδια, αλλά σήμερα έχει ανασυνταχθεί, είναι ανανεωμένο και πιο συμπαγές από ποτέ, με ένα ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ιδιαίτερη συγκίνησή του που βρίσκεται ξανά στον τόπο του, «στον τόπο που αγαπάω κι από τον οποίο ξεκινήσαμε αυτό το όμορφο ταξίδι τον περασμένο Αύγουστο».

Υπενθύμισε, μάλιστα, στα μέλη και στους φίλους του κόμματος πως είχε συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στο νομό κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, «σε δύσκολες εποχές και με το αρνητικό αποτέλεσμα προδιαγεγραμμένο».

Ο κ. Κασσελάκης, επίσης, σημείωσε πως κανένα άλλο κόμμα δεν τολμά να κάνει προκριματικές εκλογές για την επιλογή των υποψήφιων ευρωβουλευτών του.

«Εμείς καλούμε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να επιλέξουν τους υποψήφιους κι όχι ο πρόεδρος με την κλίκα του», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέβη στην περιοχή της Μαλάξας όπου ενημερώθηκε από τοπικούς παράγοντες για το ζήτημα που έχει προκύψει με την τοποθέτηση νεών πυλώνων υψηλής τάσης οι οποίοι, κατά τις ίδιες πηγές, δημιουργούν ζητήματα υγείας, αλλά και οικονομικής επιβίωσης.

Ο κ. Κασσελάκης έδειξε να προκρίνει την επιλογή της υπογειοποίησης- πόντισης των καλωδίων, συνδέοντας την επιλογή των πυλώνων με τις ανεμογεννήτριες που ιδιωτικά συμφέροντα επιθυμούν να τοποθετήσουν στην περιοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, μίλησε για φαραωνικό έργο που σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί πιο κοστοβόρο.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει στην αγορά των Χανίων, θα παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Χανιά- Καλλιθέα και το απόγευμα θα μεταβεί στο χωριό του, τον Σκινέ, όπου θα επισκεφθεί τον τάφο του παππού του και θα πιει έναν καφέ με τους κατοίκους.

Στις 20.00 θα συνομιλήσει με πολίτες στον πεζόδρομο του Κάτωλα (Μουσούρων) στα Χανιά και κατόπιν θα πιει ένα ποτό με νέους και νέες.

Τον κ. Κασσελάκη συνοδεύουν οι βουλευτές Παύλος Πολάκης και Βαγγέλης Αποστολάκης.

Αύριο Παρασκευή, όπως πληροφορείται το CNN Greece, ο κ. Κασσελάκης εκτός από το Ρέθυμνο θα πάει με φουσκωτό στη Γαύδο και το απόγευμα θα βρίσκεται στα Σφακιά.

Ο κ. Κασσελάκης τις επόμενες ημέρες θα περιοδεύσει στη Ρόδο και στις Κυκλάδες, ενώ στις 19 Απριλίου και για δύο ημέρες θα επισκεφθεί την Κύπρο.

Συζητείται, επίσης, να μεταβεί σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον πριν το Πάσχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ