ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη ικανοποίηση για την περιοδεία Κασσελάκη στο Ρέθυμνο

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη ικανοποίηση για την περιοδεία Κασσελάκη στο Ρέθυμνο
Ο Στέφανος Κασσελάκης στα Χανιά Πηγή: CNN Greece

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Ρέθυμνο, με συνάντησή του με τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Μαρινάκη.

Συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εξέφραζαν στο CNN Greece τη βαθιά τους ικανοποίηση για την ανταπόκριση των πολιτών κατά την περιοδεία του στην αγορά της πόλης για την οποία, μάλιστα, μας έκαναν λόγο πως είχε χαρακτηριστικά υποδοχής ροκ σταρ.

k1.jpg

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και τη διοίκηση για τα ζητήματα για τα οποία βιώνουν στην καθημερινότητά τους.

Ο ίδιος έκανε λόγο για τεράστιες ελλείψεις και για ένα προσωπικό που ζει μέσα στην επισφάλεια.

«Είναι ζήτημα πολιτικών προτεραιοτήτων πώς διανέμουμε τους κρατικούς πόρους. Προτεραιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως φαίνεται κι από τις εργασιακές συμβάσεις που συνάπτει, είναι η ιδιωτικοποίηση της υγείας. Το βλέπετε και με την αναποτελεσματικότητα στα απογευματινά χειρουργεία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε τεράστιο έργο που αποδομείται από τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας», συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης.

Μιλώντας με τους εργαζόμενους, υπογράμμισε πως η υγεία είναι ζήτημα επιβίωσης, δεν επιθυμεί να κάνει αντάρτικο, αλλά απαιτείται σεβασμός στους πολίτες γιατί δεν είναι πρόβατα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν λειτουργεί ο μαγνητικός τομογράφος εξαιτίας έλλειψης προσωπικού.

«Πρέπει να πεθάνει κάποιος τουρίστας για να υπάρξει ανταπόκριση από την κυβέρνηση;», αναρωτήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν κι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε όλο το νοσοκομείο, μαζί με τον Παύλο Πολάκη, δεν συνάντησε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το κόμμα κι εργάζεται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης μεταβαίνει στη Γαύδο, στα Σφακιά και στον Σκινέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ