ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην Έλενα Ακρίτα

Το εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην Έλενα Ακρίτα

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

ΕUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με εξώδικη δήλωση της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη απάντησε στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων της τελευταίας στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία στους ισχυρισμούς της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, επισήμανε και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχθηκε από την κ. Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας, έκρινε προσβλητικά και ανήθικα και ότι την έθιξαν ως άνθρωπο, επαγγελματία, αλλά κυρίως ως γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή της ισχυρίζονταν μεταξύ άλλων πως «Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβάνει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική.

Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο».

Η επίθεση κατά της Μαρέβας Μητσοτάκη, ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις από όλα τα κόμματα που καταδίκασαν την εμπλοκή μη πολιτικών προσώπων στην αντιπαράθεση κομμάτων.

Μάλιστα, οδήγησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε ανάρτησή του χαρακτηρίζοντας χυδαία και απρόκλητη την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ:«Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση. Η Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ.

Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στηλιτεύοντας την επαναφορά της πολιτικής τοξικότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ