Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά το «μαξιλάρι» δεν είναι της ΝΔ
«Η ΝΔ ενοχλείται όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρεται στα πεπραγμένα της. Η κυβερνητική παράταξη που ''έπνιξε'' τους πολίτες με τους έμμεσους φόρους κι εξαπάτησε προεκλογικά τους ελεύθερους επαγγελματίες επιβάλλοντάς τους οριζόντιο χαράτσι, νομίζει πως μπορεί να συνεχίσει να κοροϊδεύει τους πολίτες, επιχειρώντας τη διαστρέβλωση της αλήθειας».
Με αυτό τον τρόπο σχολιάζει η Βούλα Κεχαγιά την ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία κάνει επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα όσα είπε στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σε ό,τι αφορά το δημοσιονομικό μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναρωτιέται σκωπτικά για το αν τελικώς δεν είναι της ΝΔ, όπως «προκλητικά φώναζε» ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, στις 26 Οκτωβρίου 2020, λέγοντας πως «το μαξιλάρι είναι δικό μας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών - Κασσελάκης: Θα κλείσει η ψαλίδα - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις ευρωεκλογές
Όταν τα γατάκια «καταλαμβάνουν» τα στρώματα γιόγκα: Η μοναδική εμπειρία του Kitty Yoga
09:00
Χανιά: Μεταθανάτιες οι μαχαιριές στο σώμα της 45χρονης Σταυρούλας - Ανατροπή από την ιατροδικαστική
08:56
Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός: 2.500 ναυτικοί απομακρύνθηκαν από τα Στενά του Ορμούζ
08:54
«Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία από τον καύσωνα: Ιστορικές θερμοκρασίες και έκτακτα μέτρα
08:44