ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης από Κυκλάδες: Χρειαζόμαστε τώρα επένδυση στη νησιωτικότητα

Κασσελάκης από Κυκλάδες: Χρειαζόμαστε τώρα επένδυση στη νησιωτικότητα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/EUROKINISSI)

Στη θεσμοθέτηση άγονων γραμμών για τη διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων, με εκπτώσεις για τους μόνιμους κατοίκους και με ειδική μέριμνα για τους μήνες του χειμώνα, εστιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς τη αναγκαία.

Αφορμή είναι η διήμερη περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις Κυκλάδες, που ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα και η οποία συνεχίζεται στα Δωδεκάνησα.

«Μια περιοδεία για να αναδείξουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Από την Κύθνο και τη Σύρο ως την Πάρο, την Νάξο και την Αμοργό ένα είναι το κοινό αίτημα των κατοίκων που ξεχωρίζω: η διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, προσθέτει πως δεν μπορεί ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος να αφήνει τους νησιώτες απομονωμένους.

«Χρειαζόμαστε τώρα επένδυση στη νησιωτικότητα. Θέλουμε καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα», υπογραμμίζει.

Στο μεταξύ, σε νέο του βίντεο ο κ. Κασσελάκης ενημερώνει πως το βράδυ της Δευτέρας θα διανυκτερεύσει στην Ασυπάλαια, αφού λόγω των καιρικών συνθηκών δεν θα μπορέσει να μεταβεί και σε Χάλκη και Σύμη, όπως είχε προγραμματίσει

«Ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους λαλίστατους δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα το μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα.Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης, ενημερώνοντας πως είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση νωρίτερα με τους φορείς της Αμοργού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ