Βελόπουλος για επίθεση κατά Γραμμένου: Μειράκια της πολιτικής συμπεριφέρονται ως προβατόσχημοι λύκοι
O πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος.
ΕurokinissiΓια την επίθεση κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής, από τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος.
Σχολιάζοντας το επεισόδιο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος θεώρησε «αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί να βρει ο καθένας όσες θέλει […]».
«Ξέρετε ποια η διαφορά του ανθρώπου από τα υπόλοιπα ζώα; Τα ζώα αν τα πειράξεις μπορεί να αντιδράσουν. Ο άνθρωπος όμως διαφέρει στο μυαλό, την κρίση και τη λογική, που κάποιοι δεν διαθέτουν εδώ μέσα, δυστυχώς», ανέφερε.
Σημειώνεται ότι την απομάκρυνση από τη Βουλή του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Φλώρου, συνοδεία φρουράς, αποφάσισε η Βουλή μετά από πρόταση του προέδρου του σώματος Κωνσταντίνου Τασούλα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καρέ - καρέ η επίθεση πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
Αναλυτικά οι αργίες του 2026 - Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα
00:30
Περιορισμούς στην πρόσβαση ανηλίκων κάτω των 16 ετών στα social media εξετάζει η Γερμανία
23:57
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τις πρακτικές της Netflix - Σε κίνδυνο η εξαγορά της Warner Bros
23:47
Reuters: Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε ειρηνευτική συμφωνία Ουκρανίας - Ρωσίας τον Μάρτιο και άμεσα εκλογές
23:44