ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Άρχισε η μάχη ΝΔ - Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών

Κασσελάκης: Άρχισε η μάχη ΝΔ - Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία INTIME NEWS

Την απάντηση που έδωσε το πρωί της Τετάρτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη από την Αστυπάλαια για το αν θέλει τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών επαναλαμβάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στο ερώτημα “τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;”, η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: OΧΙ», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και παραθέτει το σχετικό βίντεο.

Ο ίδιος, μάλιστα, σημειώνει σκωπτικά πως άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Κυριάκου Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί Σπαρτιατών.

Στο μεταξύ, στη Νίσυρο βρέθηκε ο κ. Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Οι κάτοικοι του νησιού τον υποδέχτηκαν περιγράφοντας αναλυτικά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις συγκοινωνίες και τη σύνδεση με τα κοντινά νησιά.

Η τραγική κατάσταση και η ακραία υποστελέχωση του νοσοκομείου της γειτονικής Κω αναγκάζει τους κατοίκους της Νισύρου να ταξιδεύουν ως την Αθήνα, με το συνολικό, δυσβάσταχτο, κόστος (μεταφορά, διαμονή, διατροφή) να ξεπερνά τα 1.000 ευρώ, όπως εξήγησαν οι κάτοικοι στον Στ. Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές υγειονομικούς που καλύπτουν επί δεκαετίες με αυταπάρνηση τα τεράστια κενά του δημόσιου συστήματος υγείας.

Επανέλαβε ότι απαιτούνται ισχυρά κίνητρα κι ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών, προκειμένου να τεθεί με ρεαλιστικούς όρους ο κρίσιμος στόχος της αποκέντρωσης.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Κασσελάκη είναι η Κως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ