ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών η ΝΔ

Ν. Παππάς: Ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών η ΝΔ
Στιγμιότυπο με τους Νίκο Παππά και Κυριάκο Μητσοτάκη στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο τελευταίος για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση των αιτιών επιβολής τραπεζικής αργίας και κεφαλαιακών περιορισμών, υπογραφής του τρίτου Μνημονίου και ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

«Για άλλη μια φορά, η ΝΔ λειτουργεί ως ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε δήλωσή του, απαντώντας στη ΝΔ.

Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι «η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της» και ενημερώνει τη ΝΔ ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού. Επισημαίνει ότι το σκεπτικό της απόφασης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας».

«Σε εφαρμογή της παραπάνω απόφασης η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα το διαγωνισμό», υπογραμμίζει ο υπουργός Επικρατείας και ρωτά: «Μήπως η ΝΔ επιθυμεί να αγνοήσουμε την απόφαση διότι δεν είναι αρεστή σε κάποιους ιδιοκτήτες;»

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ