ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κουμουτσάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλεκτική σχέση με τους αντιεξουσιαστές

Γ. Κουμουτσάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλεκτική σχέση με τους αντιεξουσιαστές

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να επιχειρήσει εκλογικό αιφνιδιασμό εντός φθινοπώρου ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ για ιδιότυπη σχέση με τους αντιεξουσιαστές.

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κουμουτσάκος υποστηρίζει ότι: «Η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ στα τελευταία γεγονότα ανομίας επιβεβαίωσε τη δομική αμηχανία και αδυναμία τής κυβέρνησης να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

Μάλιστα, ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υποκύπτοντας στην πίεση του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ και των συνιστωσών του -που επισήμως καταργήθηκαν αλλά φαίνεται ότι παραμένουν παρούσες- έφτασε στο σημείο να προσκαλέσει σε συζήτηση και διαβούλευση τις ''συλλογικότητες των Εξαρχείων'', όπως ο ίδιος χαρακτήρισε. Ετσι, από την ιδεολογική- κομματική κάλυψη και την ανοχή, περάσαμε στην επίσημη πρόσκληση συνδιαβούλευσης. Ας κρίνουν λοιπόν οι πολίτες την ιδιότυπη αυτή σχέση ΣΥΡΙΖΑ-αντιεξουσιαστών».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά ότι η αυτοδυναμία της ΝΔ στις επόμενες εκλογές είναι εφικτή και υποστηρίζει ότι το κόμμα του αποτελεί τη μόνη εναλλακτική λύση για τους πολίτες που ασφυκτιούν –όπως λέει- στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ