Μητσοτάκης: Το Βέλος είναι ένα ιστορικό πλοίο, θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη
O πρωθυπουργός βρέθηκε στο Πολεμικό μουσείο, αλλά και στο πλωτό μουσείο Βέλος.
INTIME NEWSΣυνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και κατά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης επισκέψεων του επισκέφθηκε το δήμαρχο της πόλης, Στέλιο Αγγελούδη.
«Βλέπω ότι στην πόλη υπάρχει μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της όπως τόνισε.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλωτό μουσείο Βέλος.
INTIME NEWSΣτη συνέχεια ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Πολεμικό μουσείο, αλλά και στο πλωτό μουσείο Βέλος, που παραμένει στην πόλη, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο είχε υποστεί σοβαρή ζημιά στην πρύμνη λόγω θαλασσοταραχής και ισχυρών ανέμων. Μάλιστα όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το αντιτορπιλικό θα παραμείνει στην πόλη.
«Το Βέλος είναι ένα ιστορικό πλοίο θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και αναζητείται το μόνιμο σημείο του ελλιμενισμού του, ώστε να είναι απολύτως ασφαλές και εύκολα επισκέψιμο», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο - Τι συζήτησαν
Μητσοτάκης: Η εικόνα με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία σηματοδοτεί την έλευση της νέας Ελλάδας
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40