Σποτ ΣΥΡΙΖΑ με Κασσελάκη: «Πήραμε το χρυσό με διαφθορά»
Με νέο τηλεοπτικό σποτ για τη διαφθορά επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο προωθεί μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Η Ελλάδα που θέλουμε: Για την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Καλύτερη ζωή τώρα», γράφει χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στο σποτ παρατίθενται σχετικά στοιχεία ενώ ακούγεται πως «πήραμε το χρυσό με διαφθορά».
Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Κασσελάκης προτείνει να μπει τέλος στα προνόμια των βουλευτών και στο διορισμό δικαστικών από την κυβέρνηση, ταχύτητα στην απονομή δικαιοσύνης, ενίσχυση των Ανεξάρτητων Αρχών, διαύγεια στα οικονομικά των κομμάτων.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να βρεθεί το βράδυ της Τρίτης σε πάρτι σε μπαρ της Αργυρούπολης που διοργανώνει η ευρωβουλεύτρια, Έλενα Κουντουρά με αφορμή της ονομαστική της γιορτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σποτ ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια με πρωταγωνιστή Κασσελάκη
Καυγάς Γεωργιάδη - Κασσελάκη για τους υγειονομικούς
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι επτά περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24
Χειροπέδες σε επτά άτομα για «φρουτάκια» στην Θεσσαλονίκη
11:21
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06