ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για την απάντηση Κομισιόν: Η επιστολή Μητσοτάκη δεν είχε την παραμικρή ουσία

ΣΥΡΙΖΑ για την απάντηση Κομισιόν: Η επιστολή Μητσοτάκη δεν είχε την παραμικρή ουσία
INTIME NEWS

«Η απάντηση της Κομισιόν στην επιστολή- παρωδία του Κυριάκου Μητσοτάκη καταδεικνύει αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είπε από την πρώτη στιγμή: πως η κίνηση αυτή δεν είχε την παραμικρή ουσία, αλλά έγινε με μοναδικό σκοπό ο κ. Μητσοτάκης να πετάξει για μία ακόμα φορά από πάνω του την ευθύνη για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, που οι πολιτικές της κυβέρνησής του έκαναν να ακμάζει».

Με αυτόν τον τρόπο σχολιάζει το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης την απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην επιστολή του πρωθυπουργού για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας.

«Δεν μπορεί να περίμενε, άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης κάτι περισσότερο από αυτό που έλαβε: Ένα αόριστο “ευχαριστούμε για την ενημέρωση και θα το δούμε στο μέλλον”. Αντί συγκεκριμένων προτάσεων, όπως κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ επέλεξε και πάλι την επικοινωνία. Ένα “σόου” ώστε να δείξει πως δήθεν κόπτεται για τον μέσο Έλληνα πολίτη που υποφέρει καθημερινά. Από την ατομική ευθύνη να πάμε πλέον στην “ευρωπαϊκή ευθύνη”. Φτάνει πια», καταλήγουν στην Κουμουνδούρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ