Tηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι - Τι συζήτησαν
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
ΑP PhotoΟ πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία.
Σε συνέχεια των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναβεβαίωσε την στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας και στη σύγκληση Διακυβερνητικής Διάσκεψης ΕΕ - Ουκρανίας τον ερχόμενο Ιούνιο, η οποία και θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ουκρανίας με την ΕΕ.
O πρωθυπουργός αποδέχθηκε την επίσημη πρόσκληση που του απηύθυνε ο κ. Ζελένσκι να συμμετάσχει στην Διάσκεψη για την Ειρήνη στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου στην Ελβετία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση αγκαλιάζει τις νέες οικογένειες - Τις στηρίζει οικονομικά
Σκληραίνει τη στάση της η Αθήνα - Επιχείρηση διπλωματικής απομόνωσης της Β. Μακεδονίας
Γιάννης Βαρδινογιάννης: Η Motor Oil ενισχύει την ανεξαρτησία της - Γεωστρατηγική η θέση της Ελλάδας
08:50
Σε επίπεδα προ πολέμου επιστρέφουν οι τιμές του πετρελαίου: Χαμηλό 4μήνου για το Brent στα 78 δολ.
08:43
Κηφισός: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε κέντρο και Αττική Οδό
08:37
Το νέο Audi A6 Allroad quattro παραμένει ιδιαίτερο και έγινε και plug-in υβριδικό
08:28