ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης από Πειραιά: Η συνάντηση με Μώραλη και τα μηνύματα σε τραγούδι για τη γυναίκα

Κασσελάκης από Πειραιά: Η συνάντηση με Μώραλη και τα μηνύματα σε τραγούδι για τη γυναίκα
INTIME NEWS

Τον Πειραιά επισκέφθηκε την Πέμπτη (23/05) ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί ενόψει των ευρωεκλογών.

Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου και Σωτήρος Διός, με τον ίδιο να περιοδεύει στους εμπορικούς δρόμους και να συνομιλεί με πολίτες, καταναλωτές και καταστηματάρχες επαγγελματίες, εστιάζοντας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Λίγο αργότερα, είχε ωριαία συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη σε κεντρικό καφέ της πόλης. Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για ευρωψηφοδέλτιο μισαλλοδοξίας της ΝΔ σε σύγκριση με το ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης έφερε στο επίκεντρο τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αντιμετώπιση της ακρίβειας και τις ελαφρύνσεις που προβλέπει για την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών η φορολογική πρόταση που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της περιοδείας στον Πειραιά ήταν όταν μία καλλιτέχνις ερμήνευσε το τραγούδι σύμβολο κατά των γυναικοκτονιών, «Τραγουδάμε Δίχως Φόβο» ("Cancion Sin Miedo") που συνέθεσε η Μεξικανή Vivir Quintana.

Το βράδυ, εξάλλου, ο κ. Κασσελάκης κι αφού συνομίλησε πρώτα με μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό του σταντ έδωσε το "παρών" στη συναυλία των Onirama που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ