Ρωμανός: Ο Κασσελάκης ο πιο αυθεντικός εκφραστής του Πολακισμού 2.0.
O εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός
EURONIKISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ«Πυρά» κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατηγορώντας τον για «θράσος, υποκρισία και αλαζονεία» και πως «έχει γίνει ο πιο αυθεντικός εκφραστής του Πολακισμού».
Ειδικότερα, ασκώντας κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ομιλία του στη Ρόδο, τόνισε πως «σήμερα έδειξε για ακόμη μία φορά πώς αντιλαμβάνεται την ελευθερία του Τύπου, τον πλουραλισμό και τη Δημοκρατία».
«Αφού επιτέθηκε κατ' επανάληψη σε δημοσιογράφο τοπικού ραδιοφώνου της Ρόδου, διέκοψε τη συνέντευξη και αποχώρησε εκνευρισμένος επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις».
Σημείωσε πως στη Νέα Δημοκρατία αναμένουν τις αντιδράσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που, όπως τόνισε «έχουν επιδείξει διαχρονικά τόση ευαισθησία σε ζητήματα ελευθερίας του Τύπου, φτάνοντας εσχάτως στο σημείο να ζητούν και κόψιμο ευρωπαϊκών κονδυλίων».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κασσελάκης από Ρόδο: Οι πολίτες να δώσουν μήνυμα στις 9 Ιουνίου ότι μπαίνει τέλος στο 41%
Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για διεκδικήσεις του Δημοσίου στις περιουσίες πολιτών με φιρμάνια
06:00
Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ τον Φεβρουάριο - Μείωση στα κυμαινόμενα
05:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
04:00
Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα: Αναλυτικά οι αργίες του 2026
03:00