Κασσελάκης: Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα, πέντε χρόνια ήταν αρκετά
«Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου- στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός», υπογραμίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την επεισοδιακή ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει, μάλιστα, πως έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων, με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.
«Έτσι έγινε το μαύρο- άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια. Θα μου πείτε, “μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;”. Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά», προσθέτει ο κ. Κασσελάκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για τη συνέντευξη Κασσελάκη στη Ρόδο - Το χρονικό της έντονης αντιπαράθεσης
Ρωμανός: Ο Κασσελάκης ο πιο αυθεντικός εκφραστής του Πολακισμού 2.0.
Διακοπές του Πάσχα: Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία - Όλες οι αργίες του 2026
06:00
Fuel Pass: Από τις 6 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα
05:00
Εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ: Ποιες θεματικές ενότητες καλύπτουν
04:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
03:00