Γ. Παπανδρέου: Θέλουμε Ευρώπη δημοκρατική, αλληλέγγυα, πράσινη και ενωμένη
O Γιώργος Παπανδρέου στο εκλογικό κέντρο.
INTIME NEWSΟ πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στη Νέα Ερυθραία δήλωσε ότι η ψήφος σήμερα έχει διπλή σημασία. «Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, ενάντια στη συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, από την ακρίβεια και το περιβάλλον, μέχρι και το κράτος δικαίου. Παράλληλα, απαιτούμε μια Ευρώπη που θα αλλάξει», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε ότι «θέλουμε Ευρώπη δημοκρατική, αλληλέγγυα, πράσινη και ενωμένη, με δυνατή φωνή για την Ειρήνη. Αλλιώς, θα βουλιάξει κάτω από την απειλή του νέου φασισμού, του αυταρχισμού και της κυριαρχίας των ισχυρών αντί της ισχύος του δικαίου».
Ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ οραματίζεται «μια Ευρώπη Δημοκρατική, Συμμετοχική, Προοδευτική.
Το μέλλον της Ευρώπης είναι υπόθεση δική μας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παπανδρέου για μη κρατικά Πανεπιστήμια: Η απάντηση στο... Μπέντζαμιν Μπάτον του Μητσοτάκη
Γιώργος Παπανδρέου: Διαψεύδονται τα περί συζητήσεων με Τσίπρα για την ίδρυση νέου φορέα
Ζελένσκι: Απαραίτητη εγγύηση ασφαλείας η ανάπτυξη ξένων στρατευμάτων - Σφοδρά πυρά κατά Πούτιν
14:09
Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Μεταξύ δυσφορίας και ανακούφισης: Οι εύγλωττες αντιδράσεις Ζελένσκι και η αβέβαιη πρόοδος στο Ουκρανικό
14:04
Για πρώτη φορά διδακτορικά σε Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
13:58
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στον Έβρο - Ενισχύεται το μπλόκο στο τελωνείο των Κήπων
13:43