Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ
Ανανεώθηκε:
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣτις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την Ελβετία, όπου έδωσε το «παρών» στην Διάσκεψη για την Ειρήνη στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθούν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.
Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης από την Ελβετία: «Μαζί με τον Πολωνό Πρωθυπουργό έχουμε αναλάβει χρέη άτυπων διαπραγματευτών για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ώστε να καταλήξουμε στην κατανομή των σημαντικών θέσεων ευθύνης.
Είμαι αισιόδοξος ότι το βράδυ της Δευτέρας θα μπορέσουμε, στο άτυπο δείπνο των ηγετών, να καταλήξουμε σε ονόματα τα οποία θα είναι αμοιβαία αποδεκτά, ξεκινώντας προφανώς με την υποψηφιότητα της κυρίας Φον Ντερ Λάιεν για να συνεχίσει να είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και για τα επόμενα πέντε χρόνια».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Παγκόσμια επιβεβαίωση ανάγκης για δίκαιη και βιώσιμη ειρήνη στην Ουκρανία
Μητσοτάκης: Θα βοηθήσουμε την Ουκρανία να φτάσει σε μία διαρκή και δίκαιη ειρήνη
Κίνηση: «Μπλοκαρισμένοι» οι δρόμοι της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις έως 20 λεπτά στην Αττική Οδό
08:39
Η στιγμή που κτήριο καταρρέει μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό στη Βηρυτό (vid)
08:37
Banksy: Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι αποκάλυψε την πραγματική ταυτότητα του μυστηριώδους καλλιτέχνη
08:29
Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση από την Αλεξανδρούπολη για τον πόλεμο και τον... Τραμπ
08:28