Μαρινάκης: Στο μέτωπο της ακρίβειας στόχος είναι η σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
INTIME NEWS/ ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΣτόχος των κυβερνητικών παρεμβάσεων στο μέτωπο της ακρίβειας είναι πλέον η σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σε συνέντευξή του.
«Λιγότερα επιδόματα -προφανώς, στα προνοιακά και στα αναπηρίας, στα μητρότητας, δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση- και ακόμα περισσότερες μόνιμες παρεμβάσεις, όπως μόνιμη παρέμβαση ήταν η αύξηση του κατώτατου μισθού, το ξεπάγωμα των τριετιών και η αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης στον REAL FM.
«Η αισχροκέρδεια δεν αντιμετωπιζόταν μέχρι και το 2020. Η ΔΙΜΕΑ υπάρχει, ευτυχώς υπάρχει. Δυστυχώς δεν υπήρχε μέχρι το 2020. Τα πρόστιμα τα οποία μπαίνουν είναι πολλά, πρέπει να μπουν περισσότερα. Οι έλεγχοι είναι πάνω από 40.000 σε προϊόντα. Δεν είναι όλοι παράνομοι. Δεν σημαίνει ότι κάθε έλεγχος οδηγεί σε πρόστιμο, όμως τα πρόστιμα είναι πολλαπλάσια σε μέγεθος από το ποσό το οποίο εντοπίζει η αρμόδια Αρχή, οι υπάλληλοι οι οποίοι κάνουν τους ελέγχους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαρινάκης: Αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός
Μαρινάκης: «Οι αριθμοί στο πόθεν έσχες Κασσελάκη δεν βγαίνουν»
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00