Γιαννακοπούλου: Ο Ανδρουλάκης μπορεί να διαγράψει τους διαφωνούντες και να μείνει μόνος του
Για το χάσμα εντός του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κορυφαίων στελεχών και του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και για τις εξελίξεις που προμηνύουν αναταραχές, μίλησε η βουλευτής του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου.
Μάλιστα, χαρακτήρισε απογοητευτικό «το να ρίχνεις στους άλλους την ευθύνη και να μην κάνεις τη δική σου αυτοκριτική», ενώ παράλληλα, με αφορμή τις απειλές περί διαγραφών, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «μπορεί να διαγράψει τους διαφωνούντες και να μείνει και μόνος του, αν θεωρούμε ότι αυτό είναι ΠΑΣΟΚ και ταιριάζει στην ιστορία και το DNA του...».
Επιπλέον, η Νάντια Γιαννακοπούλου διατύπωσε, τη διαφωνία της με το σενάριο εκλογών στο ΠΑΣΟΚ τον Ιούλιο, λέγοντας στο Action24 «με λογικές Ιουλίου θα μπορούσαμε να πάμε και Δεκαπενταύγουστο και μετά το κερί να ρίχνουμε και την ψήφο. Εγώ θα πω το καλύτερο όλων θα είναι να γίνει το φθινόπωρο. Να υπάρξει διαδικασία στην οποία οι υποψήφιοι δεν θα κάνουν απλά πασαρέλα».
Παράλληλα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «πολλές φορές ο λόγος μας έμοιαζε με λόγο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούσα να δω ότι λειτουργούσε το ΠΑΣΟΚ όπως το είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Η σοβαρή εναλλακτική δεν μπορεί να είναι ένας άλλος ΣΥΡΙΖΑ».
Ξεκαθάρισε, ακόμα, ότι «όποιος κι αν είναι πρόεδρος όλοι μας οφείλουμε να είμαστε δίπλα του», προσθέτοντας «από πού και ως πού η διαφορετικότητα των απόψεων υπονομεύει την ενότητα για το ΠΑΣΟΚ. Θέλουν να είμαστε κοπάδι ή υπάλληλοι;».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανδρουλάκης: Κάποιοι ήταν «Πόντιοι Πιλάτοι» - Έκανα λάθη, όλες οι επιλογές είχαν ρίσκο
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57
Το Ιράν ανέστειλε 800 εκτελέσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
23:48